Вакво признание на Саша Поповиќ во емисија во живо никој не очекуваше

Loading...

Саша Поповиќ, директорот на Гранд продукција, открил дека пејачите кои се  во неговата издавачка куќа сакаат редовно да му се јавуваат каде и да се. така во емисијата „Народот прашува“, која ја води Саша, се јавил Ацо Пејовиќ, а директорот на Гранд се израдувал и дури прекинал гледачка која била на линија за да го поздрави Пејовиќ.„Извинете, морав да му се јавам на Ацо Пејовиќ. Не сум се слушнал со него од Нова година. Вчера сигурно настапувал некаде, па сега се разбудил. моите пејачи штом се разбудат мене ме бараат“, рекол Саша.„Тој би требало да знае што му прави директорот. Да знае, тогаш би го пуштил тв приемникот и ќе го види Поповиќ, бидејќи во тоа време Поповиќ е во живо на Тв Прва“, се нашалила гледачката.
„Извинете, морав да му се јавам на Ацо Пејовиќ. Не сум се слушнал со него од Нова година. Вчера сигурно настапувал некаде, па сега се разбуди

loading...
Loading...