Ванеса Меј: Мајка ми ме тепаше и ме тераше да клечам пред неа

Loading...

Славната виолинистка и скијачка открива дека тропела тортура од својата мајка и дека едвај чекала да стане полнолетна и да ја напушти. Тие не контактираат повеќе од 10 години.Ванеса Меј (35), една од најдобрите виолинистки на светот, и одлична скијачка која скијаше за Тајланд во Сочи, открива неубави детали од својот живот.
„Кога ќе згрешев некоја нота, мајка ми ме тепаше силно. Ме тераше да клечам пред неа додека таа ме тегне за уши нагоре и да се извинувам зошто не знам да свирам“ вели Меј. Мајка и и ја водела кариерата се додека Ванеса не наполнила 21 година и ги прекинала сите односи со неа.

 
Мајка и ја терала да клечи пред неа за да и покаже кој е потчинет а кој господар во нивниот однос. Се до нејзината 20та година не и дозволувала сама да ја напушта куќата. Тоа на Ванеса многу и пречело, бидејќи настапубала пред милионска публика, а мајка и ја третирала какод а не може самата ни улица да премине.
Ванеса вели дека откако ја напуштила мајка и ужива во слободата што ја има како независна жена. Таа најде нова страст во зимските спортови, особено во скијањето. Неодамна настапи на зимските олимписки игри во Сочи, Русија под знамето на Тајланд.Ванеса Меј (35), една од најдобрите виолинистки на светот, и одлична скијачка која скијаше за Тајланд во Сочи, открива неубави детали од својот жив

loading...
Loading...