Вашата дланка ОТКРИВА колку деца ќе имате и кој пол ќе бидат

Loading...

Ако ве интересира колку деца ќе имате, Хиромантијата го дава одговорот на вашето прашање…На дланката постојат три линии, наречени „детски линии“. Тие наводно покажуваат колку деца ќе имате, и дали ќе бидат машки или женски.
Еве како да дознаете:
Се што е потребно е да ги погледнете линиите на дланката кои се наоѓаат веднаш под малиот прст. Бројот на линиите покажува колку деца ќе имате, а доколку се длабоки и прави, тоа е знак дека ќе бидат машки.

 
Ако линиите не се толку видливи, ќе бидат женски.
Доколку не можете да ги пронајдете овие линии на дланката, нема причина за грижа, бидејќи е можно по некое време да исчезнат.На дланката постојат три линии, наречени „детски линии“. Тие наводно покажуваат колку деца ќе имате, и дали ќе бидат машки или женски.

loading...