Вашето тело открива каков сексуален живот имате

Имате големи колкови? Долги нозе?Научниците веруваат дека може да ја предвидат ситуацијата на начиј сексуален живот само доколку подетално го погледнат телото. 
Долги нозе
Без оглед на полот, доколку имате долги нозе, луѓето ќе бидат фасцинирани. Истражувачите откриле дека луѓето со подолги нозе се попривлечни и секако имаат повеќе секс.Голем пенис
Мажите со поголема машкост немаат никаков проблем во животот, или барем така мислат многумина. Меѓутоа најновото истражување покажува дека токму овие мажи се најмногу  пати изневерувани.  Но, зошто е тоа така? И многу не е убаво, жените чусвтвуваат поголеми болки при сексот. 

Мали гради
Мажите кои сакаат мали гради се богати, не сакаат деца и се помалку настроени кон секс. 
Влакнести гради
Мажите кои немаат влакна на градите им се најпривлечни на жените.
Фигура како песочен часовник
Мажите ја сакаат оваа фигура затоа што во голема мера ја поврзуваат со женската плодност.Големи колкови
Дамите кои имаат големи колкови сакаат секс за една ноќ.
Жените кои имаат колкови пошироки од 91 сантиметар имаат повеќе сексуални партнери како и голем број на авантури. Научниците веруваат дека може да ја предвидат ситуацијата на начиј сексуален живот само доколку подетално го погледнат телото. 

Пронајдете не на следниве мрежи: