Вашите среќни денови 17.06.2013-23.06.2013

Loading...

Овен
Предност им давате на ситуациите кои изгледаат примамливо. Вашите среќни денови се: 17,19 и 21 јуни. Внимателно на средбите со Водолија, Шкорпија и Близнаци на: 18 и 20 јуни.
Бик
Со желба да ги остварите вашите намери подготвени сте да прифатите се. Вашите среќни денови се: 18, 20 и 22 јуни. Внимателно на 17 и 19 јуни.
Близнаци
Се наоѓате во одлична форма и умеете да им го наметнете вашето темпо на останатите. Вашите среќни денови се: 17, 18 и 21 јуни. Внимателно на: 20 и 22 јуни…
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Предност им давате на ситуациите кои изгледаат примамливо. Вашите среќни денови се: 17,1

loading...
Loading...