Вашите среќни денови 28.10.2013-03.11.2013

Loading...

Вашите среќни денови…Овен 
Вашите среќни денови се:28 и 31 октомври.  Внимателно на: 1 ноември.
Бик
Вашите среќни денови се:29 октомври и 1 ноември.  Внимателно на: 3 ноември.
Близнаци
Вашите среќни денови се:1 и 2 ноември  Внимателно на:28 и 29 октомври
Рак
Вашите среќни денови се: 29 и 30 октомври и 1 ноември.  Внимателно на: 2 ноември.
Лав
Вашите среќни денови се: 28 и 31 октомври. Особено внимавајте на 2 ноември.
Девица
Вашите среќни денови се: 28, 31 октомври и 2 ноември.  Внимателно на: 1 ноември.

 

Вага
Вашите среќни денови се:31 октомври и 3 ноември.  Внимателно на: 30 октомври.
Шкорпија
Вашите среќни денови се: 28 и 30 октомври.  Внимателно на:3 ноември.
Стрелец
Вашите среќни денови се:28 октомври и 3 ноември. Внимателно на:31 октомври и 3 ноември.
Јарец
Вашите среќни денови се:30 октомври и 2 ноември.  Внимателно на: 29 октомври и 1 ноември.
Водолија
Вашите среќни денови се:29 и 30 октомври.  Внимателно на: 2 ноември
Риби
Вашите среќни денови се:  Внимателно на:Овен 
Вашите среќни денови се:28 и 31 октомври.  Внимателно на: 1 ноември.
Бик

loading...
Loading...