Вашите среќни денови за 08.04.2013- 14.04.2013

Loading...

Овен
Важно е да ги дефинирирате вашите цели. Се наоѓате под факторот среќа на: 9, 11 и 13 април. Немојте да дозволите никој да ви влијае, изборот нека биде само ваш на 8 и 10 април.
Бик
Често бирате ситуации кои се многу примамливи. Вашите среќни денови се: 10,12 и 14 април. Внимавајте ќе имате непланирани средби со Шкорпија, Лав, Стрелец и Водолија на 9 и 11 април.
Близнаци
Умеете да се прилагодувате на многу ситуации. Вашите  среќни денови се: 8,9 и 11 април. Воздржете се од непотребните навреди на 10 и 12 април…
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Важно е да ги дефинирирате вашите цели. Се наоѓате под факт

loading...