Вашите среќни денови за 13.05.2013-19.05.2013

Loading...

Овен
Новите ривалски односи на работнотo место предизвикуваат напнатост кај вас. Вашите среќни денови се: 13, 15 и 17 мај. Немојте да дозволите никој да ви го ограничува изборот на: 14 и 16 мај.
Бик
Умеете да процените поволен момент. Вашите среќни денови се: 14. 16 и 18 мај. Задржете ја вашата концентрација на: 13 и 15 мај.
Близнаци
Понекогаш крајот може да биде позитивен за вас, затоа не избрзувајте. Вашите среќни денови се: 13, 14 и 17 мај. Повлечете се во критичните моменти на: 16 и 18 мај….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Новите ривалски односи на работнотo место предизвикуваат на

loading...