Вашите среќни денови за 24.06.2013-30.06.2013

Loading...

Овен
Сплетот на околности делуваат позитивно на вашата мотивација и самодоверба. Вашите среќни денови се: 25, 27 и 29 јуни. Размислете да се повлечете во критичните моменти на: 24 и 26 јуни.
Бик
Умеете да направите добра проценка. Вашите среќни денови се: 26,28 и 30 јуни. Внимателно на непланираните средби со: Водолија, Лав и Близнаци на: 25 и 27 јуни.
Близнаци
Одредете ги вашите приоритети. Вашите среќни денови се: 24, 25 и 27 јуни. Избегнете ја варијантата „се или ништо“ на: 28 и 30 јуни…
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Сплетот на околности делуваат позитивно на вашата мотивациј

loading...
Loading...