Вашите среќни денови за 29.04.2013-05.05.2013

Loading...

Овен
Имате огромна желба да триумфирате. Вашите среќни дeнови се: 29 април, 1 и 3 мај. Внимателно и без конфликти на : 30 април и 2 мај.
Бик
Во одреден момент треба да ги употребите сите предности со кои располагате. Вашите среќни денови се: 30 април и 2 и 4  мај. Направете се што е можно да ја сочувате својта положба на: 29 април и 1 мај.
Близнаци
Важно е правилно да ги согледате сите можности што ги имате. Вашите среќни денови се: 29 април, 2 и 3 мај. Внимателно на 20 април и 4 мај….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Имате огромна желба да триумфирате. Вашите среќни дeнови се

loading...