Ве изневерува или не? Обрнете внимание на овие 8 знакови и ќе дознаете

Loading...

Преку некои однесувања на партнерот можете лесно да заклучите дали има некоја друга. Слушај те ја интуицијата и обрнете внимание на овие 8 знакови.Другите луѓе, па и тие што не знаат, имаат чудесна моќ да забележат кога нешто не е во ред во нивната љубовна  врска.  Затоа не е лошо да го прашате пријателот за мислење. Научниците кажуваат како се набљудува парот во некоја функција и можете да заклучите дали има љубовник или има некој други проблеми.  Доволно е да ги набљудувате нивните интеракции и да дозволите вашата интуиција да го каже своето.
Но, сепак спрема некој објаснувања може самите да заклучите дали нешто во вашата врска не е во ред, слушајте ја интуицијата и обрнете внимание на некои работи.
По овие 8 знакови ќе можете да дознаете дали ве изневерува или не:
1.Се губи физичката блискост
2.Емотивно сте се одалечиле
3.Не му е грижа за ништо
4.Ги крие пораките
5.Доаѓате до чудни контакти
6.Се крие додека разговара со некој
7.Почнал подолго да останува на работа
8.Често го наоѓате во лагаДругите луѓе, па и тие што не знаат, имаат чудесна моќ да забележат кога нешто не е во ред во нивната љубовна  врска.  Затоа не е лошо да

loading...