Вечер, Х – Фактор со нова водителка!

Loading...

Смена на водителите на Х – Фактор…Најновото име за кое медиумите во Србија со сигурност пишуваат е водителката Ана Михајловски Грубин. Тврдењата се загреаа откако Ана на нејзиниот профил на Инстаграм напишала: „Дали сте подготвени за вечерва? Јас сум“.
Сè уште не е позната судбината на Славко, за кој се претпоставува дека ќе биде преместен или во бекстејџот или пак воопшто нема да се појави.
Дали е вистина, останува да почекаме до 21 часот кога и ќе започне новото издание на Х-Фактор.Најновото име за кое медиумите во Србија со сигурност пишуваат е водителката Ана Михајловски Грубин. Тврдењата се загреаа откако Ана на нејзиниот п

loading...
Loading...