Вечерала во ресторан и почувствувала ужасна болка: Погледнала под масата и…

Во еден ресторан во  Фредериксбург  во Тексас Рејчл Мурик имала  се само не мирна  вечера со своето семејство. Таа во  еден  момент почувствувала убод, сличен како  на оса, но кога  погледнала под масата  имала што  да види-  ја каснала змија.Змијата ја каснала за стапалото, а отровницата била  долга 20 сантиметри.
Рејчл минала пет дена во  болница, а потоа била пратена на домашно лекување каде  ќе ги помине следните три  месеци. Таа размислува да го   тужи ресторанот.
Моментално   прва работа  ѝ е да закрепне од отровното каснување  од змијата  која во  Вирџинија не е  така ретка  појава.
Се работи за змија отровница на која  луѓето лесно можат  да наидат  во  својата околина.
Змијата ја каснала за стапалото, а отровницата била  долга 20 сантиметри.
Рејчл минала пет дена во  болница, а потоа била пратена

Пронајдете не на следниве мрежи: