ВЕДНАШ ЗЕМЕТЕ ОГЛЕДАЛО: Обликот на усните открива колкава е вашата ОРГАЗМИЧНА МОЌ!

Loading...

Веднаш земете огледало!Професори од Универзитет во Шкотска тврдат дека обликот на усните може да откријат колкава е нечија способност за доживување оргазам.
Иако полните усни најчесто се поврзуваат со зголемена сексуалност, тие сметаат дека најпрво треба да се концентрираме на јазолот на горната усна. Што е тој поистакнат, толку е поголема способноста и предиспозицијата за доживување оргазам, тврдат тие.
Се покажало и дека жените со таков облик на усна им се попривлечни на мажите, па со самото тоа имаат и повеќе секс. Но тоа не е единствена причина за нивните чести оргазми…
Обликот на устата е детерминиран со исти сили кои ги водат невролошките процеси. Поистакнатиот јазол на горната усна не е она што предизвикува поголема оргазмичност, туку само најавува дека нечија оргазмична моќ е поголема, најавува процеси кои се одвиваат во организмот, а заслужни се меѓу останатото за достигнување оргазам.
Каква е вашата усна?Професори од Универзитет во Шкотска тврдат дека обликот на усните може да откријат колкава е нечија способност за доживување оргазам.
Иако

loading...