ВЕЛИГДЕН КАЈ ЦЕЦА: Сакам децата да ми растат со човекот кој го сакам!

Loading...

„Сакам децата да ми растат со човекот кој го сакам!“ – вака гласи натписот на насловната страна на српскиот магазин Курир, за кој Цеца дава интервју.Ми недостасува Жељко и тоа нема врска со празниците. Очекувам снашката и зетот да ми бидат на велигденскиот ручек, ќе ми биде мило ако овој ден го поминеме заедно. Прво ќе одам на литургија, ќе се причестам, а потоа следи гозба, вели Цеца.
Проширување н а фамилијата. Цеца најголемиот христијански празник го прославува во кругот на семејството,а оваа година на трпезата ќе се најдат Маша и Костадин Терзиќ, девојката и момчето на нејзиниот син и ќерка. Празникот ќе го прослават по сите обичаи, од одење во црква, до свечен ручек.Ми недостасува Жељко и тоа нема врска со празниците. Очекувам снашката и зетот да ми бидат на велигденскиот ручек, ќе ми биде мило ако овој ден го

loading...
Loading...