Вељко Ражњатовиќ на сослушување во полиција се појавил со обезбедување!

Loading...

Што се случувало вчера пред куќата на Вељко Ражњатовиќ ?17- годишниот син на Цеца Вељко Ражњатовиќ беше на сослушување во полициска станица бидејќи го нападнал 17- годишниот Михаило Јовановиќ.
Неговото сослушување започнало во 11 часот, и на солушувањето Вељко пристигнал со своето обезбедување, а полицијата викнала и други учесници кои биле во тепачката.
Тие треба да одговорат на полицијата што точно се случувало вчера пред куќата на Вељко.
Претепаното момче момнетално се наоѓа во ургентниот центар во Белград.17- годишниот син на Цеца Вељко Ражњатовиќ беше на сослушување во полициска станица бидејќи го нападнал 17- годишниот Михаило Јовановиќ.
Не

loading...
Loading...