Венчавка се претворила во пекол: Родителите на невестата го извлекле младоженецот од венчавката, го заклале и потоа…

Осумнаесет годишната Хастапурам Муника немоќно гледала како нејзините родители и членови на семејството го извлекуваат нејзиниот несуден сопруг Маханкали Анила (22) од хиндуистичкиот храм, каде штотуку се венчале и сурово го убиваат на улица во Тимапура.На улицата го заклале, а потоа со камен му ја смачкале главата и голем дел од телото, раскажуваат згрозените сведоци.
Анил и Хастапурам се засакале и почнале да се забавуваат додека таа била сѐ уште малолетна. Тоа не им се допаднало на нејзините родители, па ја пратиле во средно училиште во друг град за да заборави на момчето.
Меѓутоа, кога се вратила дома младите ја обновиле романсата. Побегнале, а нејзините родители го пријавиле тоа во полиција како киднапирање на малолетно лице.
Кога наполнила 18 години, Хастапурам и Анил закажале ванчавка во хиндуистички храм. За жал, венчавката се претворила во трагедија.
– Уапсени се повеќе осомничени, изјави полицискиот комесар Камаласан Реди.
На улицата го заклале, а потоа со камен му ја смачкале главата и голем дел од телото, раскажуваат згрозените сведоци.
Анил и Хастапурам се

Пронајдете не на следниве мрежи: