Венди за Маја вели дека е заљубена во нејзиниот карактер, а за Сораја дека е лош човек

Откако Венди испадна од шоуто даде бројни изјави за станарите и за настаните во куќата, а најшокантни беа оние наменети за Маја и Сораја. Таа за Маја изјави дека успеала да ја натера да доживее вистинско покајување, и дека никој освен неа не го успеал тоа поради темпераментот што го има. Вели дека Маја била заљубена во нејзината интелегенција и карактер, а дека љубовна приказна помеѓу Маја и Славко воопшто немало, туку дека тоа било производ на нејзината фантазија, за да направи шоу во куќата. Венди и Маја ќе го продолжат пријателството и после реалното шоу.
За Сораја вели дека е лош човек, дека глуми и свесна е за камерите, но дека е јака личност. И таа исто како и Маја е убедена дека зад неа стои јак човек. На неколку наврати се обидела да ја натера да признае дека глуми, но во тоа не успеала, а тоа не било прикажано на ТВ екраните.
Нејзнини главни фаворити се Анета и Топ.Откако Венди испадна од шоуто даде бројни изјави за станарите и за настаните во куќата, а најшокантни беа оние наменет

Пронајдете не на следниве мрежи: