Венгер е најстрог: Казнува и за доцнење на масажа

Тренерот на Арсенал е најстрог од сите во премиерлигата.Играчите на овој тим мораат да се придружуваат до строгите правила што ги наметна тренерот Арсен Венгер.
Имено, Французинот не е толерантен кон своите играчи, па за секој прекршок пропишал соодветна парична казна.
Најстрогата казна е за недоаѓање на натпревар без негова дозвола и покрај тоа што играчот не е дел од тимот. Таа изнесува 1000 фунти.
Најниската казна изнесува само 100 фунти.
Погледнете ги казните на Венгер:
Доцнење за пат -500 фунти
Разговор на мобилен- 500 фунти
Неучество во реклами- 500 фунти
Доцнење на масажа- 250-500 фунти
Доцнење на состанок- 250 фунти
Погрешна опрема за меч- 100 фунти
Лаптоп и телефон во амбулантата- 100 фунти
Весници во соблекувалната- 100 фунти
Несоодветна облека- 100 фунтиИграчите на овој тим мораат да се придружуваат до строгите правила што ги наметна тренерот Арсен Венгер.
Имено, Французинот не е толерантен

Пронајдете не на следниве мрежи: