Верувале или не, но и таа лупи пиперки!

И Нивес Целзиус се подготвува за зимата што доаѓа. Таа често медиумското внимание го привлекува со разголените фотографии но овој пат не е така. 
Сега реши да се прикаже во малку поинакво светло, како вистинска домаќинка. Додека многумина побрзаа во продавниците да купат готова зимница, Нивес реши сама да пече пиперки и од нив да направи ајвар.Таа често медиумското внимание го привлекува со разголените фотографии но овој пат не е така. 
Сега реши да се прикаже во малку поинак

Пронајдете не на следниве мрежи: