Верверичка предизвикала штета од 300 000 долари

Loading...

Многу палави верверички оставиле белег во американската историја, но оваа од нашава приказна дефинитивно долго ќе ја паметат.Верверичката упаднала во домот на културата Мекмилен во Индијана, САД. Се вовлекла во електричната инсталација, и предизвикала струен удар од кој настанал голем пожар. Пожарот ги зафатил котларницата, како и деловите за вентилација и климатизација. Штетата се проценува на над 300 000 долари.

 
Властите сакале домот да го отворат на 7ми Јуни, но делото на верверичката им го одложило отварањето. Сепак тие изјавија дека ќе дадат се од себе објектот да се отвори на време.
Верверичката за жал, не ја преживеала несреќата.Верверичката упаднала во домот на културата Мекмилен во Индијана, САД. Се вовлекла во електричната инсталација, и предизвикала стру

loading...
Loading...