Весна Змијанац го крие ова од сите!

Весна Змијанац  со  години  се борела со  „подивена“ штитна жлезда, а  не знаела во што  е проблемот се додека  не посетила доктори. Како  поради работа, така и  некогаш не баш уреден живот, Весна не му  придавала важност  на здравјето. Се додека  штитната жлезда потполно  не ѝ го  загрозила здравјето.Популарната фолкерка неодамна сепак морала на операциона маса. Била оперирана на белградска клиника и   успешно  закрепнува. Во  болница била седум дена, а кога се вратила покрај неа постојано  се нејзината ќерка Николија и  зетот Реља. Кога тие не се во можност  да ѝ помогнат, тука е секокогаш  некоја од колешките со кои приватно  се дружи.

Пред оваа, Весна имала уште една операција, помала и  не толку ризична. Имено, Змијанац пед недамнешниот концерт во Софија морала да ја оперира вилицата поради еден ураснат  заб кој  стоматологот не можел поинаку  да го  извади. И  само  што  закрепнала од тоа, ја дочекал нов зафат.Популарната фолкерка неодамна сепак морала на операциона маса. Била оперирана на белградска клиника и   успешно  закрепнува. Во &nbs

Пронајдете не на следниве мрежи: