Вежбањето прави чуда: Пред 6 месеци изгледала вака, а денес…

Loading...

Шарлот Крозби, ѕвезда во британската емисија „Geordie Shore” овие месеци имала проблеми  со вишок килограми и спас побарала во вежбањето

loading...
Loading...