Вежби за одличен секс!

Loading...

Со овие вежби ќе го подобрите сексуалниот живот но исто така ќе го зацрвстите и вашето тело!Влечење со колкови
Ова движење ја подобрува мобилноста на вашите колкови и ви го зголемува капацитетот.
Легнете на под со лицето нагоре. Свијте ги нозете во колената и почнете да ги притискате стапала за да ги кренете колковите, така што вашето тело да формира права линија од рамениците до колковите. Сега, стегнете го задникот 10 секунди,  а потоа спуштете ги колковите но внимавајте да не го допрете подот. Повторете ја вежбата 12 пати.Влечење со колкови
Ова движење ја подобрува мобилноста на вашите колкови и ви го зголемува капацитетот.
Легнете на

loading...
Loading...