Ви се верува ли? Оваа жена има дури 60 години!

Ви се верува ли дека оваа жена има дури 60 години?
Воедно е и манекенка и се вика Кристи Бринкли.
Мора да признаеме дека прекрасно

Пронајдете не на следниве мрежи: