Вибер има тајна опција која ќе посакате ВЕДНАШ да ја активирате!

Loading...

Апликацијата Вибер во себе има мноштво корисни опции кои го олеснуваат допишувањето со пријателите и семејството, а една од нив е и можноста саканите разговори да ги ставите на врвот на екранот за секогаш да ви бидат при рака.За оваа опција знаат мал број луѓе и ретко се користи, а е многу практична.
Сѐ што е потребно да направите е да го задржите прстот на саканата конверзација во почетното мени, по што ќе ви се појави мени со опциите: „Избриши разговор“, „Закачи на врв“ и „Сокриј разговор“.
Одберете ја опцијата „Закачи на врв“, по што одбраната конверзација веднаш ќе се префрли на прво место.
Оваа опција засега постои само на Андроид верзијата на Вибер.За оваа опција знаат мал број луѓе и ретко се користи, а е многу практична.
Сѐ што е потребно да направите е да го задржите прстот на сакан

loading...