Victorinox – ѕвер од часовник!

Loading...

Сериозно , овој часовник  е ѕверЗнаеме дека многу часовници знаат да бидат издржливи и отпорни на вода, знаеме дека некои од нив можат и да „нуркаат“ 1.000 метри под вода . Но никогаш не сме слушнале дека постои  часовник кој може да издржи удар како што може Викторинокс инокс . Овој часовник може да издржи  прегазување  од 64 – тони тежок  швајцарски војнички тенк. Тој може да се пере во машина два часа, а потоа точно да  покаже дека поминале два часа . Тој може да се биде потопен во растворувач како бензин и инсектицид. Сериозно , овој часовник  е ѕвер. 
Изработен е од нерѓосувачки челик, не е многу голем, а бирањето на разни бои овозможува различна естетика. Но, да бидеме сериозни, естетика не е важна кога Вашиот часовник е отпорен на се, па дури и на тоа да го преЗнаеме дека многу часовници знаат да бидат издржливи и отпорни на вода, знаеме дека некои од нив можат и да „нуркаат“ 1.000 метри под в

loading...
Loading...