Видео: 15 – годишната Македонка „распали“ на X-Factor

Loading...

Македонската натпреварувачка Марија Ичкова успешно ја заврши првата битка на „X Factor Adria“.Петнаесет годишната девојка од Богданци ја освои публиката, а што е најважно, допре до членовите на жирито, па со четири „ДА“ продолжи во вториот круг.
Талентираната девојка се пријавила во шоуто по иницијатива на другарите, а музикалноста ја наследила од својот татко. Богданчани се гордеат со својата претставничка и најчесто ја опишуваат како скромна и повлечена девојка со глас на вистински уметник.
Погледнете го настапот на Марија со „Whole Lotta Love“ од Led Zeppelin.

Петнаесет годишната девојка од Богданци ја освои публиката, а што е најважно, допре до членовите на жирито, па со четири „ДА“ продолжи

loading...
Loading...