?????: ??????? ????? ????????? ?? ?????? ?? ?????????

Македонците и Албанците знаат да си помогнат кога е најтешко.Доказ за тоа е и видеото кое го објави порталот Алмакос , на кое Сафет Бајрами од село Лока од Скопје, помногу тешкотии ја спасува Соња Ајанковска од поплавеното Форд Мондео. Тој потенцира дека е многу среќен за ово хумано дело каде што жената беше во тешка состојба под вода. Погледнете го спасувањето…Доказ за тоа е и видеото кое го објави порталот Алмакос , на кое Сафет Бајрами од село Лока од Скопје, помногу тешкотии ја спасува Соња Ајанковска

Пронајдете не на следниве мрежи: