ВИДЕО: Арсенал приреди вистинско шоу при претставувањето на новите дресови

Арсенал ги претстави дресовите за претстојната сезона.„Топџиите“ ќе носат дресови на „Пума“.
Овој производител на спортска опрема навистина се потруди околу промоцијата на новите дресови на Арсенал, а спектакуларното шоу се случуваше на реката Темза.
Погледнете:„Топџиите“ ќе носат дресови на „Пума“.
Овој производител на спортска опрема навистина се потруди околу промоцијата

Пронајдете не на следниве мрежи: