Видео: Ава Карабатиќ во штабот на Бранко Црвенковски

Loading...

После случувањата на првиот ден по влегувањето во куќата на Големиот брат,вториот ден донесе нови изненадувања а не поврзани со сексуални активности.
Имено Сораја и Маја Николиќ кои заедно со Милиќ Вукашиновиќ се во тајната соба и имаат задача да ги надгледуваат станарите решија од куќата да ја исфрат Ава а заедно со неа “настарада“ и дечкото кој беше предмет на сексуална обработка од стрна на раката на Ава-Урош.
Урош и Ава и официјално се во опозиција. По нашки му се приклучија на Црвенковски.Тие сега спијат во комби надвор од куќата а имаат и транспаренти ДОЛЕ ВЛАДА!Урош веќе ја испровоцира Ава со изјавата-Вчера не спиеше нели?Да не те болеше раката?
Како реагираше Ава и на коментарот на Урош дека радо би ја масирал состанарката Синди?
 После случувањата на првиот ден по влегувањето во куќата на Големиот брат,вториот ден донесе нови изненадувања а

loading...
Loading...