Видео: Автобус предизвика „ХАОС“ на Тур Де Франс!!!

На само 15 километри од целта, клубски автобус се заглави на горниот дел кај рекламните банери, па така настана паника кај велосипедистите кои дел од нив паднаа со велосипедите на само три километри пред целта.
Победник на јубилејната 100-та трка на Тур Де Франс беше Марсел Кител.На само 15 километри од целта, клубски автобус се заглави на горниот дел кај рекламните банери, па така настана паника

Пронајдете не на следниве мрежи: