Видео: Балканот на Евровизија , кој има најмногу шанси за победа?

Loading...

Сега кога се познати сите претставници за Евровизија од нашиот регион ви ги прикажуваме сите претставници, да откриме кој и дали некој има шанси за победа или барем за повисоко место во Малме,Шведска.
Босна и Херцеговина реши заради економската криза да не  учествува на овогодинешниот избор, Србија и Хрватска решија да настапуваат со новонастанати и помалку популарни групи, нашите претставници добија голем број критики за видео записот, а албанската песна беше обвинета за плагијат.Словенија оваа година се одлучи за Хана Манчини, американка која во последните неколку години живеела во Словенија. Остана уште Црна Гора да го избере својот претставник на 14 март. Погледнете ги сите претставници, кој има најголеми шанси….
 

 

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Сега кога се познати сите претставници за Евровизија од нашиот регион ви ги прикажуваме сите претставници, да откриме

loading...