Видео: Балотели пуши ли пуши…

Балотели се наоѓа на одмор на Миконос, со пријателките, со пријателите, и со… цигарите. Тоа е тој Супер Марио кој е мета на таблоидите во однос на разните пикантерии кои го следат.Тоа е тој Супер Марио кој е мета на таблоидите во однос на разните пикантерии кои го следат.

Пронајдете не на следниве мрежи: