Видео: Барак Обама ги покажа своите вештини со фудбалската топка

Претседателот на Соединетите Американски Држави, Барак Обама, при посета на училиште во Њујорк, покажа што умее со фудбалската топка.Обама покажа интересен потег со фудбалската топка кој во моментов на големо се објавува низ американските медиуми.Обама покажа интересен потег со фудбалската топка кој во моментов на големо се објавува низ американските медиуми.

Пронајдете не на следниве мрежи: