Видео: Бијонсе падна на концерт

Loading...

Славната пејачка и пред неколку години беше актуелна со еден нејзин пад на сцена.При влегувањето на сцената, бијонсе се сопна на скалите и паднала. Иако падот бил прилично тежок, Бијонсе како силна пејачка станала и продолжила со концертот.
При влегувањето на сцената, бијонсе се сопна на скалите и паднала. Иако падот бил прилично тежок, Бијонсе како силна пејачка станала и продолжила с

loading...
Loading...