Видео: Била претепана до смрт само затоа што влегла во кадар додека се фотографирале

Дваесет и три годишна девојка од Калифорнија била претепана до смрт само затоа што влегла во кадар додека се фотографирале.Кај Ким Фам била прогласена клиничка смрт во пресрет на утрото во саботата по инцидентот во Санта Ана а во вторникот во 12:36 била прогласена и за мртва откако била симната од апаратите кои ја одржувале во живот.
Еден пријател на жртвата открива дека Фам била надвор од Крозби клубот, кога таа случајно поминала пред камера на одредена група луѓе кои позирале.
Една од осомничените е 20 годишна девојка која е во притвор откако е казнета поради напад со смртоносно оружје кое предизвикало големи телесни повреди. Нејзиниот идентитет не е објавен. Таа била идентификувана благодарение на видео снимки од нападот снимени од случаен минувач.
Фам била веднаш пренесена во болницата по нападот и наведена во крајно критична состојба. Нејзиното семејство ја чуваале во живот под апарати додека тие не ги донираат своите органи.
Нејзиното семејство дознало дека таа самата била донатор на органи откако таа била примена во болница.

 
Полицијата понудила $ 5000 награда за информација која ќе доведе до приведување на четирите други осомничени во врска со инцидентот.
Како осомничени биле наведени две момчиња и три девојќи помеѓу 20 и 25 годишна возраст.
Видеото кое ќе го погледнете е прикачено  на Фејсбук од случаен минувач, кој тврди дека е еден од пријателите на жртвата, иако властите се уште не ја потврдија вистината.
На видеото може да видете лице кое лежи на подот, опкружено група на луѓе и еден чувар во обид да ја подели толпата додека останатите продолжиле да гледаат.

 
Кај Ким Фам била прогласена клиничка смрт во пресрет на утрото во саботата по инцидентот во Санта Ана а во вторникот во 12:36 била прогласена и за

Пронајдете не на следниве мрежи: