Видео: Чуден англиски јазик зборува Шундо!

Тренерот Ѕвонко Шундовски покажа доста чуден англиски јазик….На клупата на романскаа Констаница на мешот од ракометниот Куп Струга 2013-та, тренерот Шундовски го покажа својот интересен и по малку чуден англиски јазик.
Еве за што станува збор…
 На клупата на романскаа Констаница на мешот од ракометниот Куп Струга 2013-та, тренерот Шундовски го покажа својот интересен и по малку чуден англи

Пронајдете не на следниве мрежи: