Видео: Дали по ова што ќе го видите ќе сакате да имате Ајфон?

Loading...

Од јуни 2007-ма година па се до денес Apple создаде неколку модели на Ајфон кои направија вистинска револуција во светот на технологијата.Ова видео стана вистински хит на интернет, каде што еден од корисниците на моделите на Ајфон сакајчи да си ја задоволи својата љубопитност ги тестирал сите досегашни модели.
Погледнете што се случува со секој од моделите на Ајфон и кој е најдобар до сега на пазарот на смарт телефоните. Ова видео стана вистински хит на интернет, каде што еден од корисниците на моделите на Ајфон сакајчи да си ја задоволи својата љубопитност ги тести

loading...
Loading...