Видео: Даниел направи „бум“ на сцената со вчерашниот настап со песната „Wake me up“

Loading...

Нашиот Даниел и во вчерашниот настап на „Х фактор“ успеа да направи бум на сцената со изведбата на песната „Wake me up“.Потсетете се на неговата изведба… Сигурни сме дека ќе се согласите дека звучи подобро дури и од оригиналот.

Потсетете се на неговата изведба… Сигурни сме дека ќе се согласите дека звучи подобро дури и од оригиналот.

loading...
Loading...