Видео: Давид Бабунски на тренинг со првиот тим на Барселона

Младиот и талентиран македонски интернационалец вчера имаше тренинг со првиот тим на Барселона.Младиот и талентиран македонски интернационалец вчера имаше тренинг со првиот тим на Барселона.
19-годишниот Давид Бабунски, член на Барселона „Б“ тимот вчера повторно имаше повик да биде дел од тренингот на првиот тим на Барселона.

Извор: sport365.mkМладиот и талентиран македонски интернационалец вчера имаше тренинг со првиот тим на Барселона.
19-годишниот Давид Бабунски, член на Барсел

Пронајдете не на следниве мрежи: