Видео: Дејвид Бекам ги „разлуде“ девојките, позираше гол за парфем

Поранешниот англиски фудбалски репрезентативец, Дејвид Бекам, повторно се најде во центарот на вниманието, откако сними реклама за парфем.Поранешниот англиски фудбалер е мошне популарен кај машката популација, но од друга страна, уште повеќе и кај понежниот пол, девојките го обожаваат, а легендарниот Дејвид Бекам сеуште е мега-популарен кога станува збор за привлекување на реклами.Поранешниот англиски фудбалер е мошне популарен кај машката популација, но од друга страна, уште повеќе и кај понежнио

Пронајдете не на следниве мрежи: