Видео: „Џек Дениелс“ и „Џони Вокер“ го пречекаа Бранко

Loading...

Лидерот на СДСМ Бранко Црвенковски тргна “од врата на врата“, кај неговите поддржувачи. 
Тие беа одлични домакини, па го пречекаа Бранко со полна трпеза храна. Но, храната не беше толку привлечна, како што беа трите шишиња со виски.
На Фејсбук овој „привлечен“ детал беше најкоментира од страна на корисниците. Бранко беше во посета на ова семејство во општина Карпош, а од самиот настан на Фејсбук беше објавена слика, како и видео.
Погледнете за што станува збор.
Лидерот на СДСМ Бранко Црвенковски тргна “од врата на врата“, кај неговите поддржувачи. 

loading...
Loading...