Видео: Dota 2 – „Тролање“ на Руси

Loading...

DotA 2 во моментот е една од најиграните игри во светот. Неодамна, беше оддржан и најголемиот турнир, International 3, каде што наградниот фонд беше околу 5 милиони долари…DotA 2 во моментот е една од најиграните игри во светот. Неодамна, беше оддржан и најголемиот турнир, International 3, каде што наградниот фонд беше околу 5 милиони долари…
Да се вратиме на casual играњето – доколку сте „свртеле“ неколку партии на DotA 2, тогаш неминовно е да сте се сретнале барем со еден Русин. Јавна тајна е дека овој народ е најголем „нуб“ во DotA 2 игрите.
Русите ќе ги сретнете без разлика на кој сервер играте (иако си имаат свој руски сервер, доаѓаат на европските и американските), не зборуваат на англиски, немаат „појма“ од играње и само пцујат на руски. Затоа, ова што им го направи дечкото во видеото е тотално заслужено.
Погледнете го видеото на: GSM.MKDotA 2 во моментот е една од најиграните игри во светот. Неодамна, беше оддржан и најголемиот турнир, International 3,

loading...
Loading...