Видео: Државата се распаѓа

Loading...

Државата се распаѓа. Погледнете што има на оваа тема да каже еден наш сограѓанин и како грубо е спречен во тоа.
 
Видеото има за цел да ве насмееДржавата се распаѓа. Погледнете што има на оваа тема да каже еден наш сограѓанин и како грубо е спречен во тоа.

loading...