Видео: Џуд Ло се обиде да „смува“ унгарка

Loading...

Во друштво на алкохолизираниот актер била Линда Зимани, унгарска убавица, која актерот се одбиде да ја бакне.Џуд Ло (41) престојува во Будимпешта, Унгарија каде тече снимањето на негов нов филм. Додека се забавувал во еден бар во Будимпешта, тој претерал со алкохолот, по што се обидел да ја бакне Линда, на што таа цврсто се противела.
Сето ова било снимено од друг човек кој ги набљудувал додека се забавувале, а потоа го објавил видеото на Јутјуб.
Џуд Ло (41) престојува во Будимпешта, Унгарија каде тече снимањето на негов нов филм. Додека се забавувал во еден бар во Будимпешта, тој претерал с

loading...
Loading...