Видео: Е, ова е дриблање!!!

Мајсторски потег на Жоао Рохас, фудбалерот на мексиканскиот Круз Азул.Во 88-тата минута од мечот меѓу екипите на Пуебла и Круз Азул се случи фудбалско ремек дело, мајсторија на мал простор од страна на еквадорецот од тимот на Азул кој му донесе победа на својот тим на сосема маестрален начин.Во 88-тата минута од мечот меѓу екипите на Пуебла и Круз Азул се случи фудбалско ремек дело, мајсторија на мал простор

Пронајдете не на следниве мрежи: