Видео: Е, ова е фудбалска мајсторија!!!

Фудбалерот на екипата на бразилски Баија, Маркињос Габриел, покажа умешност за да се ослободи од дури тројца противнички играчи.На Маркињос сигурно со овој потег му се отвора патот кон славата и мошне голема популарност меѓу големите љубители на фудбалот.
Баија беше совладана инаку со 3-0, во бразилскиот шампионат од екипата на Гремио, но, кого ли го интересира резултатот, потегот на Маркињо е топ-тема од овој натпревар.На Маркињос сигурно со овој потег му се отвора патот кон славата и мошне голема популарност меѓу големите љубители на

Пронајдете не на следниве мрежи: