Видео: Елена Ристевска и Игор Џамбазов – Да ти кажам стопати те сакам!

Loading...

Игор Џамбазов и Елена Ристевска во дует кој ја воодушеви македонската јавност. Две прекрасни личности и една прекрасна песна полна со емоции. 
Слушнете како звучат Џамбазов и Елена во дует…Две прекрасни личности и една прекрасна песна полна со емоции. 
Слушнете како звучат Џамбазов и Елена во дует…

loading...
Loading...