Видео: Ем голман, ем расен-голгетер

Футсал голманот на екипата на Карлос Барбоса, Ренан, забележа успешна и фантастична интервенција на својот гол при една шанса за противникот, па самиот поведе контра која ја претвори умешно во погодок, умешно, зар не?!Футсал голманот на екипата на Карлос Барбоса, Ренан, забележа успешна и фантастична интервенција на својот гол при едн

Пронајдете не на следниве мрежи: